Over ons

Een bericht over wie we zijn en wat er aan komt…….

Een bericht over wie we zijn en wat er aan komt…….
Wij als bestuur WinterPop Voorthuizen willen er, samen met bijna 40 vrijwilligers, weer een topavond van maken. En hoe dan?

De vijfde editie van WinterPop is in aantocht…. en wat voor een!
Op zaterdag 3 februari 2024 kunnen de voetjes weer van de vloer in Ontmoetingscentrum “De Eng”, Rochetstraat 2 te Voorthuizen.

WinterPop beleefde al vier succesvolle edities met optredens van The New Beethoven, Rich and Famous, de Daredevils en Proost! We kunnen wederom dit jaar terecht in het Ontmoetingscentrum “De Eng” in Voorthuizen en daar zijn we heel blij mee!
‘Na overleg met de uitbater van “ De Eng” , Sebastiaan Blom, hebben we goede afspraken kunnen maken voor een knalfeest’!

We kunnen dit jaar maximaal 700 belangstellenden een plekje geven.
En waar gaan die naar kijken en luisteren? Naar wederom een topband!
S.E.S.S.I.O.N een formatie van topmuzikanten met een razend actueel repertoire met de grootste hits, heel veel interactie, special effects.

OPBRENGST

De opbrengst van WinterPop komt ten goede aan de ouderen in Voorthuizen, voor wie een ‘onvergetelijke dag’ (de jaarlijkse Seniorentocht) zal worden georganiseerd. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst geschonken aan RopaRUN.
De WinterPop organisatie heeft werkgroepen met onderwerpen als food & drinks, pr & reclame, vrijwilligers, logistiek en financiële zaken. Ook dit jaar zijn er rond de 40 enthousiaste Voorthuizenaren betrokken bij de organisatie.

Het feest in "De Eng"   begint zaterdag 3 februari 2024 om 21.00 uur.
Belangstellenden zijn welkom vanaf 20:30 uur.