Over ons

Een bericht over wie we zijn en wat er aan komt…….

Een bericht over wie we zijn en wat er aan komt…….
Wij, Jaap, Anke, Wilma, Tara, NicoO, Chris, Monique, Richard en NicoR willen er, samen met bijna 40 vrijwilligers, weer een topavond van maken. En hoe dan?

De vierde editie van WinterPop is in aantocht…. en wat voor een!
Op zaterdag 4 februari 2023 kunnen de voetjes weer van de vloer in Ontmoetingscentrum “De Eng”, Rochetstraat 2 te Voorthuizen.

WinterPop beleefde al drie succesvolle edities met optredens van The New Beethoven, Rich and Famous en de Daredevils. We kunnen terecht dit jaar in het splinternieuwe Ontmoetingscentrum
“De Eng” in Voorthuizen en daar zijn we heel blij mee!
‘Na overleg met de uitbater van “ De Eng” , Sebastiaan Blom, hebben we goede afspraken kunnen maken voor een knalfeest’!

We kunnen dit jaar maximaal 700 belangstellenden een plekje geven.
En waar gaan die naar kijken en luisteren? Naar wederom een topband!
PROOST! neemt jou mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Ze zingen alsof hun leven ervan afhangt en springen tot hun benen hen niet meer kunnen dragen.

OPBRENGST

De opbrengst van WinterPop komt ten goede aan de ouderen in Voorthuizen, voor wie een ‘onvergetelijke dag’ (de jaarlijkse Seniorentocht) zal worden georganiseerd. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst geschonken aan RopaRUN.
De WinterPop organisatie heeft werkgroepen met onderwerpen als food & drinks, pr & reclame, vrijwilligers, logistiek en financiële zaken. Ook dit jaar zijn er rond de 40 enthousiaste Voorthuizenaren betrokken bij de organisatie.

Het feest in "De Eng"   begint zaterdag 4 februari 2023 om 21.00 uur.
Belangstellenden zijn welkom vanaf 20:30 uur.