Over ons

Een bericht over wie we zijn en wat er aan komt…….
Wij, Jaap, Anke, Wilma, Tara, Nico, Evert, Monique, Richard en NicoR willen er, samen met bijna 40 vrijwilligers, weer een topavond van maken. En hoe dan?

De derde editie van WinterPop is in aantocht…. en wat voor een!
Op zaterdag 1 februari 2020 kunnen de voetjes weer van de vloer in dorpshuis 't Trefpunt aan de Roelenengweg 25 te Voorthuizen.

WinterPop beleefde al twee succesvolle edities met optredens van The New Beethoven en Rich and Famous. We kunnen nog een keer terecht in Het Trefpunt in Voorthuizen en daar zijn we heel blij mee!
‘Na overleg met de nieuwe uitbater van’t Trefpunt, Sebastiaan Blom, hebben we goede afspraken kunnen maken voor een knalfeest’!

We kunnen dit jaar maximaal 700 belangstellenden een plekje geven.
En waar gaan die naar kijken en luisteren? Naar een topband! De Daredevils gaan er een spetterende avond van maken en dat ze goed zijn is gebleken dat Waylon met ze samen wil werken want ja…ze zijn door de blind auditions van The Voice of Holland!

OPBRENGST
De opbrengst van WinterPop komt ten goede aan de ouderen in Voorthuizen, voor wie een ‘onvergetelijke dag’ (de jaarlijkse Seniorentocht) zal worden georganiseerd. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst geschonken aan RopaRUN.
De WinterPop organisatie heeft werkgroepen met onderwerpen als food & drinks, pr & reclame, vrijwilligers, logistiek en financiële zaken. Ook dit jaar zijn er rond de 40 enthousiaste Voorthuizenaren betrokken bij de organisatie.

Het feest in ´t Trefpunt begint zaterdag 1 februari 2020 om 21.00 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf 20:30 uur.