Over ons (mediabericht 2019)

WinterPop Voorthuizen wijkt uit naar 't Trefpunt

Na maanden flink zweten voor de organisatie van WinterPop Voorthuizen hebben we toch gelukkig een locatie kunnen vinden voor de tweede editie WinterPop.

Op zaterdag 2 februari 2019 kunnen de voetjes weer van de vloer in dorpshuis 't Trefpunt aan de Roelenengweg 25 te Voorthuizen.

WinterPop beleefde vorig jaar een succesvolle eerste editie in Edda Huzid. Deze gelegenheid wacht momenteel echter op een nieuwe eigenaar en was daarom niet beschikbaar als locatie voor de tweede aflevering van dit Voorthuizense muziekfestijn.

,,Na overleg met de gemeente en Frits en Tineke de Booy van't Trefpunt hebben we goede afspraken kunnen maken. We zijn ontzettend blij dat we deze oplossing hebben kunnen vinden. De afgelopen tijd kregen we van belangstellenden al heel veel vragen over de datum en plek van WinterPop. Mooi dat we nu duidelijkheid kunnen verschaffen.”

Door de verhuizing moet de organisatie een limiet doorvoeren voor wat betreft het aantal bezoekers.  We kunnen dit jaar maximaal 600 belangstellenden een  plekje geven. Voor 2020 gaan we weer op zoek naar een locatie waar we minimaal duizend bezoekers kwijt kunnen.

OPBRENGST 

De opbrengst van WinterPop komt ten goede aan de ouderen in Voorthuizen, voor wie een ,,onvergetelijke dag”  (de jaarlijkse Seniorentocht) zal worden georganiseerd. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst geschonken aan een ander goed doel .

Vijf werkgroepen gaan zich bezighouden met onderwerpen als food & drinks, pr & reclame, vrijwilligers, logistiek en financiële zaken. Ook dit jaar zijn er rond de dertig enthousiaste Voorthuizenaren betrokken bij de organisatie. Op de feestavond zelf zijn circa zestig vrijwilligers actief.

Het feest in ´t Trefpunt begint zaterdag 2 februari om 21.00 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf  20:30 uur. Op dit moment vinden er gesprekken plaats met een fantastische band. Als de onderhandelingen afgerond zijn, zullen we dat zo snel mogelijk naar buiten brengen. Uiteraard huren we ook dit jaar een klasse DJ in om het feest compleet te maken.

Het thema wordt op korte termijn bekend gemaakt.  We verplichten de bezoekers tot niets, maar het zou leuk zijn als iedereen iets van het thema terug laat keren in zijn/haar outfit en/of accessoires.

Toegangsbewijzen zijn vanaf medio december verkrijgbaar via de website winterpop-voorthuizen.nl, maar ook bij  The Phone House Barneveld en Voorthuizen, Bossenbroek Woman en De Lindeboom (€ 19,50) en op de feestavond zelf aan de kassa à 21,50 euro.

Het feest in ´t Trefpunt duurt van 20.30 uur tot 01.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Graag tot ziens !!